Surse de alimentare

Sursele de alimentare alimentează dispozitivele din ecosistemul de securitate Ajax, fiind compatibile cu orice dispozitiv care funcționează la 6V sau 12V, cum ar fi camerele de supraveghere, sirenele, senzorii, comutatoarele și altele. Sursele de alimentare Ajax Systems au o baterie internă care asigură funcționarea dispozitivelor conectate în caz de întrerupere a curentului electric.

6V PSU

Ideal pentru bateriile portabile
Curând în vânzare
$-
pentru Hub 2/Hub 2 Plus
Tensiune de intrare până la 16 V

12V PSU

Este optimizat pentru a funcționa de la surse de alimentare cu tensiune redusă.
Sursa de curent continuu
$24.50
pentru Hub/Hub Plus/ReX

12V PSU

Este optimizat pentru a funcționa de la surse de alimentare cu tensiune redusă.
Sursa de curent continuu
$24.50
pentru Hub 2
Tensiune de intrare până la 20 V
Tensiune de intrare până la 20 V
Sursa de curent continuu

De ce este important să vă asigurați sistemul de securitate cu surse de alimentare de încredere?

Odată ce ați decis să optați pentru un sistem de securitate Ajax, există mai multe motive de a face alegerea în favoarea surselor de alimentare de la același brand.

Calitate

Sursele de alimentare Ajax Systems sunt produse de o companie recunoscută la nivel mondial pentru calitatea și inovația sa în domeniul sistemelor de securitate. Sursele de alimentare Ajax Systems sunt certificate conform standardelor europene de calitate și securitate, cum ar fi EN 50131, EN 14604 sau EN 54. Acestea au o durată de viață de până la 10 ani și o garanție de 2 ani.
Opțiuni variate de capacitate
Sursele de alimentare Ajax Systems au o capacitate a bateriei de 1.3 Ah, 2 Ah sau 4.4 Ah, în funcție de model. Capacitatea bateriei influențează autonomia surselor de alimentare Ajax Systems în caz de întrerupere a curentului electric.

Durată de viață mai lungă a sistemului de securitate

Sursele de alimentare de la Ajax sunt proiectate în așa mod, încât să creeze condițiile oportune pentru buna funcționare a tuturor dispozitivelor care fac parte din sistemul de securitate. Așadar, atunci când optați pentru surse de alimentare de la Ajax, optați pentru o durată de viață mai lungă a sistemului de securitate.

De unde să cumpărați surse de alimentare Ajax Systems?

Dacă ați decis să vă asigurați sistemul de securitate cu surse de alimentare de încredere, ați ajuns în locul potrivit. Suntem distribuitor de produse Ajax în Moldova. Pe lângă produsele propriu-zise, vă oferim suport tehnic și garanție pentru toate produsele Ajax Systems. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau solicitare. Suntem aici pentru dumneavoastră!
Nu știți cu ce să începeți?
Întreabă-ne...
+373 22 911-111
+373 68 866 399

info@exterior.md
MD-2012, Chișinău, str. Mitropolitul Varlaam 65
Sună
Lasă o solicitare