Linie de produse Baseline
Dispozitive wireless pentru securitate și casă inteligentă
Detectează inundații
Sperie hoții

Detectează incendii
Arată înregistrări video de la camera
Controlează dispozitivele
Ajax reprezintă un sistem de securitate casa extrem de avansat. Senzorii de monitorizare nu sunt doar rapizi în reacție la pericole, ci sunt și echipați cu inteligență artificială analitică, capabilă să recunoască amenințările reale. Prin intermediul serverului cloud Ajax și aplicației mobile, veți fi notificat instantaneu pentru a putea lua măsurile necesare.

Beneficiile unui Sistem de Securitate de la Ajax
Un sistem de securitate casă este un ansamblu de echipamente și servicii care vă protejează locuința, bunurile și familia de posibile amenințări, cum ar fi hoții, incendiile sau inundațiile. Dacă vă gândiți de ceva timp la achiziționarea și implementarea unui sistem de securitate pentru casă dar încă nu a-ți făcut-o, să știți că pierdeți mai multe beneficii.

 • Un sistem de securitate previne și descurajează infracțiunile
  Un sistem de securitate casă vă poate alerta în timp util despre orice tentativă de intrare forțată sau de vandalism în locuința dvs., prin intermediul unor senzori de ușă, de geam, de mișcare sau de vibrație. Aceste sisteme de securitate descurajează potențialii infractori să acționeze împotriva dvs. argumentele fiind evidente: vor fi captați prin camere de supraveghere și depistați în flagrant prin sisteme de alarmă.
 • Protejarea și chiar salvarea vieților
  Pericolul nu întotdeauna provine de la răufăcători. Partea bună constă în faptul că noile sisteme de securitate vă pot proteja și în cazul unor situații de urgență, cum ar fi incendii, inundații, scurgeri de gaze sau accidente domestice. Un sistem de securitate casă poate detecta și semnala aceste situații, prin intermediul unor detectoare de fum, de apă, de monoxid de carbon.
 • Oferă sentiment de liniște
  Multe persoane devin agitate atunci când pleacă de acasă pe mai mult timp. Instalând sisteme de securitate și supraveghere video rezolvați această durere - veți putea monitoriza locuința în timp real.

  Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care aveți nevoie de un sistem de securitate casă. Dacă doriți să aflați mai multe despre sistemele de securitate casă, contactați-ne chiar acum - cu drag vă vom răspunde la orice întrebare.

Ajax Systems este cel mai premiat sistem de securitate din Europa

Sistemul de securitate al anului
Siguranța și riscurile de incendiu
Cel mai bun produs inovator
Sistemul de securitate al anului
De ce Sisteme de Securitate Chișinău anume de la Ajax Systems?
 • 1
  Performanță și calitate
  Sistemele de securitate casă de la Ajax Systems sunt certificate conform standardelor europene de calitate și securitate, cum ar fi EN 50131, EN 14604 sau EN 54. Sunt folosite tehnologii avansate, cum ar fi protocolul radio Jeweller, algoritmul Wings sau funcția OS Malevich, care asigură o transmisie rapidă și sigură a datelor, o autonomie mare a bateriilor și o protecție împotriva atacurilor cibernetice.
 • 2
  Simplitate și eleganță
  Sistemele de securitate casă de la Ajax Systems sunt ușor de instalat și de configurat, fără a necesita cabluri sau găuri în perete. Acestea au un design minimalist și elegant, care se potrivește cu orice stil de interior, pot controlate prin intermediul unei aplicații intuitive și user-friendly pe smartphone sau tabletă.
 • 3
  Flexibilitate și compatibilitate
  Soluțiile oferite de Ajax Systems sunt modulare și scalabile, ceea ce înseamnă că puteți adăuga sau elimina dispozitive în funcție de nevoile și preferințele dvs. Aceste sisteme de securitate și supraveghere video sunt compatibile cu alte dispozitive inteligente, cum ar fi camerele IP, termostatele, prizele sau becurile, care vă permit să creați scenarii personalizate pentru locuința dvs.
Schimbarea fundamentelor
Am adunat un grup de tineri profesioniști curioși, i-am integrat într-o echipă experimentată și am obținut Ajax Security Systems, un sistem de securitate cu tehnologii și soluții noi. Suntem încântați că munca noastră a primit recunoaștere și pe piața din Moldova. Recunoașterea Sistemelor Ajax de către specialiști au o valoare deosebită pentru noi.
Doar câteva atingeri pe senzor pentru a activa acest sistem de securitate
Aplicația mobilă Ajax Security System, împreună cu serverul cloud, vă permite să transformați telefonul în sursa principală de control. Pe lângă faptul că puteți activa acest sistem de securitate cu doar câteva atingeri, puteți și să porniți dispozitivele necesare în timp ce vă deplasați. În cazul unor evenimente neașteptate, sistemul bine gândit vă va notifica cu privire la starea din diferite zone ale casei.
Primește lista de evenimente în fluxul de notificări
Primește notificări instantanee despre alarme prin notificări push, mesaje SMS sau apeluri telefonice
Monitorizează în timp real datele și indicatorii dispozitivelor
Primește notificări pentru a-ți aduce aminte să activezi sau dezactivezi acest sistem de securitate
Schimbă configurațiile dispozitivelor de la distanță
La comanda dvs. - monitorizează totul
Senzorii detectează o intruziune în mai puțin de o secundă. Acești senzori sunt echipați cu algoritmi digitali și modele de recunoaștere multifactorială a pericolelor, astfel încât să evite orice eroare
Protecție pentru încăperi
Senzorii de mișcare, deschidere și vandalizare asigură o protecție sigură a ușilor și ferestrelor prin intermediul cărora se poate pătrunde în încăpere
Senzorii de mișcare din exterior, monitorizează zona locală și declanșează instantaneu o alarmă atunci când apar infractorii sau activități suspecte. Acești senzori asigură o detecție rapidă și eficientă a oricărei intruziuni, contribuind la securitatea locuinței dumneavoastră
Protecție pentru exterior
Ce includ aceste sisteme de securitate?
Acum, să analizăm mai aprofundat ce primiți atunci când decideți să investiți într-un sistem de securitate casă Chișinău de la Ajax Systems.

 • Hub: Acesta este creierul sistemului, care comunică cu toate celelalte dispozitive prin protocolul radio Jeweller. Hub-ul se conectează la internet prin cablu Ethernet sau cartela SIM și vă permite să controlați și să monitorizați sistemul prin aplicația Ajax pe smartphone sau tabletă. Hub-ul are o baterie de rezervă care îi asigură funcționarea în caz de întrerupere a curentului electric.
 • Senzori: Aceștia sunt dispozitive (de diferite tipuri și cu divers funcțional) care detectează și semnalează diferite evenimente, cum ar fi deschiderea ușilor sau ferestrelor, mișcarea persoanelor sau animalelor, fumul, apa sau monoxidul de carbon. Senzorii se alimentează cu baterii și se fixează pe suprafețele dorite cu ajutorul adezivului sau al șuruburilor. Senzorii transmit informațiile către hub prin protocolul radio Jeweller, care este criptat și rezistent la interferențe.
 • Sisteme de alarmă și Sirene: acestea reprezintă dispozitive care emit sunete puternice și lumini intermitente, pentru a alerta despre o situație de urgență sau pentru a descuraja potențialii infractori. Sirenele se alimentează cu baterii sau curent electric și se montează pe perete sau pe tavan, în interiorul sau în exteriorul locuinței.
 • Buton de panică: Acesta este un dispozitiv mic și portabil, care vă permite să alertați sistemul despre o situație de pericol, prin apăsarea unui singur buton. Butonul de panică se alimentează cu baterii și se poate purta la gât, la încheietură sau în buzunar.
Cum alegeți cel mai potrivit sistem de securitate casă?
Pentru a alege un sistem de securitate potrivit pentru nevoile dvs., trebuie să țineți cont de mai mulți factori, iar experții Ajax Systems au pregătit TOP 3 aspecte la care să atrageți atenția.
 • 1
  Scopul și locația pentru care alegeți un sistem de securitate
  Trebuie să vă stabiliți clar ce doriți să protejați și unde. De exemplu, dacă doriți să protejați casa dvs. de hoți, puteți opta pentru un sistem de alarmă cu senzori de mișcare și camere de supraveghere. Dacă doriți să protejați afacerea dvs. de accesul neautorizat, puteți opta pentru un sistem de control al accesului cu cititoare de carduri și bariere.
 • 2
  Buget și resurse
  De exemplu, dacă aveți un buget limitat, puteți opta pentru un sistem simplu și ieftin, care nu necesită cabluri sau abonamente. Dacă aveți resurse suficiente, puteți opta pentru un sistem complex și performant, care necesită o infrastructură adecvată și o monitorizare profesională.
 • 3
  Funcționalitățile și opțiunile
  Trebuie să vă informați despre funcționalitățile și opțiunile pe care le oferă sistemul de securitate pe care îl alegeți, pentru a vă satisface nevoile și preferințele. De exemplu, dacă doriți să accesați sistemul de securitate de la distanță, puteți opta pentru un sistem cu conectivitate wireless sau internet, iar dacă doriți să personalizați sistemul de securitate personalizat., puteți opta pentru un sistem modular și scalabil, care vă permite să adăugați sau să eliminați dispozitive.
Împotriva incendiilor, fumului și gazelor toxice
Sistemele de securitate Ajax reacționează instantaneu la incendiu și fum. Un senzor configurat pentru detectarea monoxidului de carbon (CO) monitorizează nivelul de gaze toxice în încăpere
Mai mulți senzori sunt interconectați într-un sistem de detectare a incendiilor și alertează simultan în caz de pericol, folosind sirenele încorporate și notificările pe smartphone
Algoritmul digital HazeFlow verifică din nou prezența fumului înainte de a declanșa alarma
Senzorii sunt testați prin atingerea carcasei și prin intermediul aplicației mobile
Nu veți fi inundat
Sistemul Ajax reacționează rapid la interacțiunea cu umiditatea. Un senzor separat este conceput pentru a monitoriza nivelul de umiditate din încăpere. Senzorul nu este afectat de coroziune, apă sau praf.
Pentru instalare nu este necesară utilizarea uneltelor - trebuie doar să plasați senzorii pe podea
Pentru montare nu sunt necesare instrumente - trebuie doar să așezați senzorii pe podea
Securitate atotvăzătoare
De ce se numește sistemul de casă inteligentă astfel? Ajax, conform programului, activează și dezactivează încălzirea, întrerupe alimentarea cu apă, aprinde luminile și activează alarma în caz de intruziune. Vede totul, controlează totul
Rezistă singur amenințărilor
Face viața ta mai confortabilă
Toată casa în Full HD
La sistemul Ajax pot fi conectate camere video care transmit tot ce se întâmplă în încăpere pe smartphone-ul tău. Indiferent de pericolul întâlnit, orice rezistență sau amenințare, vei fi informat prin intermediul aplicației mobile
Transmite video în timp real
Funcționează cu camere IP populare
Instalare rapidă și fără deteriorări
Sistemul de securitate Ajax este conceput cu gândul la confort. Ai nevoie doar de smartphone-ul tău și puțin timp, iar de partea noastră vine un specialist cu o mică trusă de instrumente. În cazul în care te muți, Ajax se va muta împreună cu tine
Nu este necesar să demontați dispozitivele înainte de instalare
Senzorii se conectează în doar câteva clicuri utilizând codurile QR
Bateriile și suporturile de montare sunt incluse în pachetul dispozitivelor
Ajax nu permite situații neprevăzute în ceea ce privește notificările și avertizările
Puține sisteme de securitate controlează o arie atât de extinsă precum Ajax. Dacă ceva nu merge conform planului, veți primi o notificare în doar câteva secunde
Bateria de rezervă
Până la 16 ore de funcționare autonomă, fără alimentare electrică
Autentificarea dispozitivelor
Imposibil de implementat senzori de substituție
Hopping de frecvență
Comută frecvențele pentru a face față interferenței și zgomotului în spectru radio
Criptarea transmisiunilor radio
Asigură până la 16 ore de funcționare autonomă în cazul întreruperii alimentării electrice
Patru canale de comunicare
Pentru transmiterea alarmelor, sistemul utilizează Ethernet, 2G, 3G sau Wi-Fi
Monitorizarea senzorilor
Dispozitivele confirmă funcționalitatea prin raportarea către hub cel puțin o dată la 12 secunde
Protecție în trei niveluri
1. Protecție în timp real


Comunicare regulată cu serverul cloud în timp real. Raport complet privind funcționarea și pericolele pe smartphone-ul dumneavoastră. Instalat în mod implicit în fiecare sistem Ajax.
Notificări push privind incidentele și evenimentele.
Autoanaliză non-stop a funcționalității tuturor senzorilor.
2. Protecție autonomă verificată.
Detectarea pericolelor și notificări rapide pe smartphone-ul dumneavoastră.

Plată lunară către operatorul de telefonie mobilă.
SMS-uri privind incidentele și evenimentele.
Apel către numărul dumneavoastră în caz de alarmă.
3. Modul de serviciu de securitate


Atunci când se detectează un pericol, Ajax, în afară de a avertiza proprietarul, va trimite un semnal de alarmă către centrul de monitorizare al companiei de securitate.

Raportarea cu compania de securitate
Comunicare directă cu centrala de securitate
Deplasarea echipei de reacție rapidă
Cu AJAX Systems veți avea mai multă liniște
Ajax colaborează cu toate companiile de securitate din Moldova.
Client:
Ce este un sistem de securitate?
Expert ajax systems:
Un sistem de securitate este un ansamblu de echipamente și servicii care vă protejează locuința, afacerea sau proprietatea de posibile amenințări, cum ar fi hoții, incendiile, inundațiile sau accidentele. Un sistem de securitate casă vă poate alerta despre orice situație de urgență, prin intermediul unor senzori, alarme, camere sau butoane de panică.
client:
Ce tipuri de sisteme de securitate există?
expert ajax systems:
Există mai multe tipuri de sisteme de securitate, în funcție de scopul, funcțiile și caracteristicile lor. Unele dintre cele mai comune tipuri sunt:

 • Sisteme de alarmă: Acestea sunt sisteme de alarmă pentru casă sau oficiu care emit sunete puternice și lumini intermitente, pentru a alerta despre o situație de pericol sau pentru a descuraja potențialii infractori. Sistemele de alarmă pot fi conectate la o centrală de monitorizare sau la un dispozitiv mobil, care vă poate notifica în caz de alarmă.
 • Sisteme de supraveghere video: Acestea sunt sisteme care captează și transmit imagini în timp real sau înregistrate, prin intermediul unor camere montate în locurile dorite. Sistemele de supraveghere video vă permit să vizualizați și să înregistrați activitatea dintr-o anumită zonă, cum ar fi casa, biroul, magazinul sau depozitul dvs.
 • Sisteme de control al accesului: Acestea sunt sisteme care restricționează și autorizează accesul persoanelor sau vehiculelor într-o anumită zonă, prin intermediul unor dispozitive cum ar fi yale, bariere, turnichete sau cititoare de carduri.
client:
Unde pot cumpăra sisteme de securitate Chișinău?
expert ajax systems:
Ajax Systems este un partener de încredere în ceea ce privește oferirea celor mai bune soluții de sisteme de securitate. Avem peste 10 ani de experiență și vă oferim suport pentru întregul proces - de la alegerea unui sistem de securitate casă, până la livrarea și montarea acestuia.
Nu știți cu ce să începeți?
Întreabă-ne...
+373 22 911-111
+373 68 866 399

info@exterior.md
MD-2012, Chișinău, str. Mitropolitul Varlaam 65
Sună
Lasă o solicitare