Senzori de mișcare

Senzorii de mișcare sunt o parte integrantă a sistemului de securitate. Senzorii pentru uși și ferestre vor reacționa instantaneu la factorii externi. Senzorii de mișcare vă vor înștiința în privința intrușilor. Libertatea de personalizare a sistemului în funcție de nevoile dumneavoastră este combinată cu senzori de mișcare exterior.

MotionCam

$122
Folosește wireless
Funcționează până la 7 ani cu baterii
Nu reacționează la animale.
Fotografie în caz de alarmă
Senzor de mișcare

MotionProtect

$57
Senzor de mișcare

MotionProtect Plus

$79
Nu reacționează la fluxurile de aer generate de aer condiționat și șemineu.
Senzor de mișcare

CombiProtect

Sunt disponibile diferite culori:
$79.50
Senzor de spargere a sticlei
Senzor de mișcare cu câmp vizual îngust

MotionProtect Curtain

Sunt disponibile diferite culori:
$72
Controlează o zonă de până la 15 metri lungime
Senzor de deschidere

DoorProtect

Sunt disponibile diferite culori:
$35
Senzor de deschidere

DoorProtect Plus

Sunt disponibile diferite culori:
$57
Senzor de impact
Senzor de înclinare

GlassProtect

Sunt disponibile diferite culori:
$57
Senzor de spargere a sticlei
Sunt disponibile diferite culori:
Senzor de mișcare
Sunt disponibile diferite culori:
Sunt disponibile diferite culori:
Senzori de mișcare și cum aceștia garantează securitatea încăperii
Senzorii de mișcare sunt dispozitive care detectează prezența sau mișcarea persoanelor, animalelor sau obiectelor într-o anumită zonă. Așadar, vă dați seama că acești senzori de mișcare vă pot aduce securitatea încăperii.
Înainte de a trece la descrierea tuturor aspectelor importante ale tipurilor de senzori de mișscare de la Ajax Systems, să explicăm cum funcționează acestea.

Cum funcționează senzorii de mișcare?
Senzorii de mișcare funcționează pe baza unor principii fizice, cum ar fi infraroșu, ultrasunet, microunde sau vibrație. Fiecare tip de senzor are avantaje și dezavantaje, în funcție de condițiile de mediu, de distanța și de unghiul de acoperire, de sensibilitatea și de consumul de energie. Să analizăm aceste tipuri de senzori miscare pe rand, explicând diferențele principale.
Tipuri de senzori de mișcare
 • 1
  Senzorii de mișcare cu infraroșu
  Acești senzori miscare interior au capacitatea de detectare a temperaturii din zona monitorizată, cauzate de radiația infraroșie emisă de corpurile calde. Senzorii de mișcare cu infraroșu au avantajul de a fi ieftini, ușor de instalat și discreți, dar au dezavantajul de a fi sensibili la variațiile de temperatură și la lumina soarelui - principalul avantaj, grație căruia aceștia se regăsesc destul de des în echipamentele de sisteme alarma casa cu senzori de miscare.
 • 2
  Senzorii de mișcare cu ultrasunet
  Un alt tip de senzori de miscare wireless, care emit unde sonore cu frecvențe înalte, care se reflectă de pe suprafețele din zona monitorizată. Senzorii de mișcare cu ultrasunet acoperă o suprafață mare și uniformă, doar că, pe de altă parte, consumă mai multă energie comparativ cu celelalte tipuri de senzori de miscare.
 • 3
  Senzori de mișcare cu microunde
  Aceștia sunt senzori care emit unde electromagnetice cu frecvențe joase, care se reflectă sau se refractă în funcție de obiectele din zona monitorizată. Asemenea sisteme alarma casa cu senzori de miscare se potrivesc perfect pentru protecția geamurilor și a ușilor.
Senzorii de mișcare cu vibrație
Precum vă puteți da seama din denumire, acești senzori de miscare cu alarma au capacitatea de detectare a vibrațiilor produse de mișcarea obiectelor sau persoanelor din zona monitorizată. Senzorii de mișcare cu vibrație au avantajul de a fi simpli și eficienți, dar au dezavantajul de a avea o acoperire mică și limitată.

Sisteme alarma casa cu senzori de miscare

Senzorii de mișcare sunt incluse în sisteme alarma casa cu senzori de miscare datorită numeroaselor funcții pe care le pot îndepleni. Cel mai des acești senzori de miscare interior acționează în modurile descrise mai jos.

 • 1
  Declanșarea alarmelor
  Senzorii de mișcare pot fi conectați la un sistem de alarmă, care poate emite sunete puternice sau lumini intermitente, pentru a alerta despre o intruziune sau o situație periculoasă. De asemenea, sistemul de alarmă poate notifica proprietarul, vecinii sau autoritățile competente, prin intermediul unui telefon fix, mobil sau internet.
 • 2
  Activarea camerelor
  Senzorii de mișcare pot fi conectați la un sistem de supraveghere video, care poate activa înregistrarea sau transmisia imaginilor, atunci când detectează o mișcare în zona monitorizată. La rândul său, sistemul de supraveghere video poate stoca imaginile pe un dispozitiv local, pe un cloud sau pe o platformă online, pentru a putea fi vizualizate ulterior sau folosite ca dovezi.
 • 3
  Controlul iluminatului
  Senzorii de mișcare pot fi conectați la un sistem de iluminat inteligent, vorbim aici inclusiv despre becuri cu senzori de miscare. Acest lucru poate contribui la economisirea energiei, la crearea unei atmosfere plăcute sau la descurajarea potențialilor infractori.
Cum să alegeți senzorii de mișcare potriviți pentru securitatea încăperii
Alegerea celor mai buni senzori de miscare reprezintă un proces complex, în special dacă alegeți asemenea echipament pentru prima dată. Puteți implementa sisteme alarma casa cu senzori de miscare optând doar pentru echipamentele unui producător de încredere, precum este Ajax Systems. Experții noștri analizează mai mulți factori înainte de a veni cu soluția potrivită.
 • Scopul și locația
  În primul rând se analizează scopul pentru care se analizează implementarea de sisteme alarma casa cu senzori de miscare. De exemplu, dacă doriți să protejați o cameră de birou, puteți opta pentru un senzor de mișcare cu infraroșu, care este discret și nu interferează cu echipamentele electronice. Dacă doriți să protejați o parcare, puteți opta pentru un senzor de mișcare cu microunde, care poate detecta mișcarea vehiculelor și a persoanelor.
 • Bugetul
  Senzori de miscare nu înseamnă neapărat scump. Chiar și cu un buget modest, puteți opta pentru un senzor de mișcare simplu și ieftin, care nu necesită cabluri sau baterii. Dacă aveți resurse suficiente, puteți opta pentru un senzor de mișcare complex și performant, care necesită o infrastructură adecvată și o alimentare constantă.
 • Posibilitățile tehnice ale senzorului
  Deoarece tot mai mulți senzori apar pe piață, o decizie inteligentă este să analizați specificațiile tehnice ale acestora. Ba și mai mult - cu siguranță nu vă doriți să plătiți pentru unele funcții, pe care nu le veți folosi. Partea bună - puteți conta pe experții de la Ajax Systems, care vă vor ajuta să alegeți senzori de miscare potriviți.
De ce să cumpărați senzori de miscare de la Ajax Systems?
Există câteva aspecte principale, care ne diferențiază de celelalte companii.
 • 1
  Performanță și calitate
  Senzorii de mișcare de la Ajax Systems sunt certificați conform standardelor europene de calitate și securitate, cum ar fi EN 50131 sau EN 50130. Echipamentele folosesc tehnologia radio Jeweller, care asigură o transmisie rapidă și sigură a datelor, o autonomie mare a bateriilor și o protecție împotriva interferențelor sau a sabotajelor.
 • 2
  Simplitate și eleganță
  Senzorii de mișcare de la Ajax Systems sunt ușor de instalat și de configurat, fără a necesita cabluri sau găuri în perete. Acestea au un design minimalist și elegant, care se potrivește cu orice stil de interior.
Nu știți cu ce să începeți?
Întreabă-ne...
+373 22 911-111
+373 68 866 399

info@exterior.md
MD-2012, Chișinău, str. Mitropolitul Varlaam 65
Sună
Lasă o solicitare