Sisteme de Securitate pentru Exterior

Vă oferim o gamă de senzori de mișcare pentru exterior, special concepuți pentru monitorizarea teritoriilor mari. Cu protecție împotriva prafului și a stropilor, acești senzori pot face față tuturor condițiilor meteorologice. Indiferent dacă cineva se cațără peste un gard sau doar se apropie de ferestre, detectorul de mișcare va activa imediat o alarmă sau un zgomot.
Configurare independentă a direcțiilor

DualCurtain Outdoor

Sunt disponibile diferite culori:


$199.5
Folosește wireless
Senzorii nu reacționează la animale și la copacii care se mișcă
Senzorii notifică despre tentativele de a-i dezactiva sau deteriora.
Controlează o zonă de până la 30 metri lungime

MotionCam Outdoor

Sunt disponibile diferite culori:


$262.5
Un senzor bidirecțional de mișcare cu un unghi de vizualizare îngust
Fotografie în caz de alarmă.
Hood inclus în kit
Protecție împotriva prafului și stropilor
Senzor de mișcare
Controlează o suprafață de până la 175 m²

MotionProtect Outdoor

Sunt disponibile diferite culori:


$196
Protecție împotriva prafului și stropilor
Senzor de mișcare
Controlează o suprafață de până la 175 m²

Hood pentru MotionProtect Outdoor

Sunt disponibile diferite culori:
$12.50
Protejează senzorii de mascare împotriva ploii și zăpezii.
Protecție împotriva prafului și stropilor

Senzori de mișcare exterior

Un detector de mișcare exterior reprezintă un dispozitiv care reacționează la schimbarea poziției obiectelor într-o anumită zonă. Acestea pot fi utilizate pentru securizarea perimetrului unei parcele, a casei, a garajului sau a altor spații.

Pe această pagină, vă vom povesti cum să alegeți și să instalați senzori de mișcare pentru exterior destinate sistemelor de alarmă Ajax Systems, care vor asigura o protecție fiabilă a străzii dvs. împotriva vizitatorilor nedoriti.

Avantajele detectoarelor de mișcare Ajax Systems

Ajax Systems este un producător de încredere al sistemelor moderne de securitate fără fir, caracterizate prin calitate înaltă, fiabilitate, ușurință de utilizare și estetică. Detectoarele de mișcare pentru exterior de la Ajax Systems au mai multe avantaje față de alte produse similare:

 • Wireless. Senzori mișcare exterior de la Ajax Systems funcționează pe baterii și nu necesită fire pentru conectarea la unitatea centrală. Acest lucru facilitează instalarea lor și permite plasarea în orice loc.
 • Arie de acoperire. Un detector de mișcare exterior de la Ajax Systems poate monitoriza o suprafață de până la 175 de metri pătrați în spații deschise.
 • Protecție împotriva declanșărilor false. Acești senzori de mișcare exterior dispun de un sistem inteligent de analiză a semnalului, care filtrează alarmele false generate de animale, vânt, ploaie sau zăpadă. De asemenea, acestea au protecție împotriva sabotajului și a efracției.

Cum să alegeți un detector de mișcare exterior Moldova?

Detectoarele de mișcare pentru exterior destinate sistemelor de alarmă Ajax Systems sunt concepute pentru instalare în aer liber și au un grad ridicat de protecție împotriva prafului și a umidității. Pentru a alege un detector de mișcare exterior potrivit, trebuie să țineți cont de următoarele caracteristici:

 • Zonă de detectare. Aceasta reprezintă distanța și unghiul în care detectorul de mișcare poate înregistra mișcarea obiectelor. Zona de detectare a detectoarelor de mișcare Ajax Systems poate varia între 3 și 30 de metri în lungime și între 80 și 120 de grade în lățime.
 • Funcționalitate. Acești senzori de mișcare Ajax Systems pot avea funcții suplimentare care extind capacitățile acestora. De exemplu, un detector de mișcare cu cameră MotionCam poate realiza fotografii la declanșare și le poate trimite către panoul de control sau aplicația mobilă. Acest lucru permite confirmarea vizuală sau infirmarea alarmei, economisind timp și resurse. Un alt exemplu este detectorul de mișcare cu iluminare MotionProtect Outdoor, care poate activa iluminarea cu LED-uri la detectarea mișcării, putând servi ca semnal de avertizare pentru străini sau ca sursă de iluminare pentru proprietari.

Detector de mișcare exterior - preț Moldova

Dacă te întrebi cât costă un detector de mișcare exterior, răspunsul este simplu: depinde de tipul și caracteristicile dispozitivelor pe care le alegi. La Ajax Systems găsești detectori de mișcare exterior la prețuri accesibile și competitive, care se potrivesc oricărui buget.

Pentru a-ți face o idee despre prețul unui detector de mișcare exterior Moldova, iată câteva exemple:
 • Detector de mișcare exterior MotionProtect Outdoor: are o rază de acțiune de până la 15 m, folosește tehnologia LISA pentru a elimina alarmele false, are baterie cu durată lungă și grad ridicat de protecție IP54. Preț: 196 USD.
 • Detector de mișcare exterior MotionProtect Outdoor: are o rază de acțiune de până la 175 m2, folosește tehnologia LISA pentru a elimina alarmele false, are baterie cu durată lungă și grad ridicat de protecție IP54. Preț: 262.5 USD.

Cum să alegi cel mai bun detector de mișcare exterior pentru casa ta?

Pentru a alege cel mai bun detector de mișcare exterior pentru casa ta, trebuie să ții cont de câțiva factori, cum ar fi:
 • Locația: în funcție de locul unde vrei să instalezi detectorul de mișcare exterior, poți alege modele potrivite pentru curte, garaj, intrare, balcon sau terasă. Detectorul de mișcare exterior trebuie să fie rezistent la intemperii, praf și umiditate, și să aibă o rază de acțiune suficient de mare pentru a acoperi zona dorită.
 • Conectivitatea: în funcție de modul în care vrei să conectezi echipamentul, poți alege detectori de mișcare exterior cu conectivitate wireless sau cablată.
 • Funcțiile sistemelor: în funcție de nevoile și preferințele tale, poți alege detectori de mișcare exterior și cu funcții diferite, cum ar fi detectarea mișcării, alarme sonore sau luminoase, sau integrare cu alte dispozitive inteligente.

Suntem distribuitor oficial al soluțiilor de securitate pentru exterior de la Ajax Systems în Moldova

Încă nu sunteți sigur ce detectoare de mișcare pentru exterior de la Ajax Systems sunt potrivite pentru casa sau afacerea dvs.? Sau nu sunteți sigur că vă puteți descurca cu instalarea și configurarea lor? Experții noștri sunt gata să vă ofere întreaga susținere.

 • Abordare individuală. Luăm în considerare nevoile, dorințele și bugetul dvs. și vă selectăm un set optim de detectoare de mișcare pentru exterior de la Ajax Systems care să corespundă așteptărilor și obiectivelor dvs.
 • Calitate înaltă. Alegând să implementați un sistem de alarma cu senzor de miscare pentru exterior alături de noi, aveți garanția că toate detectoarele de mișcare pentru exterior Ajax Systems pe care le achiziționați de la noi sunt originale, certificate și funcționale.
 • Instalare profesională. Compania noastră vă oferă servicii de instalare și configurare profesionale pentru detectoarele de mișcare pentru exterior Ajax Systems.
Tehnicienii noștri vor veni la dumneavoastră, vor efectua toate lucrările necesare, vor verifica corectitudinea funcționării sistemului și vor răspunde la toate întrebările dvs. Puteți fi siguri că instalarea va fi realizată cu calitate și în condiții de siguranță.
Nu știți cu ce să începeți?
Întreabă-ne...
+373 22 911-111
+373 68 866 399

info@exterior.md
MD-2012, Chișinău, str. Mitropolitul Varlaam 65
Sună
Lasă o solicitare