Camere de supraveghere exterior

Vă oferim o gamă de senzori de mișcare exterior, special concepuți pentru monitorizarea teritoriilor mari. Cu protecție împotriva prafului și a stropilor, acești senzori pot face față tuturor condițiilor meteorologice. Indiferent dacă cineva se cațără peste un gard sau doar se apropie de ferestre, detectorul de mișcare va activa imediat o alarmă sau un zgomot.
Configurare independentă a direcțiilor

DualCurtain Outdoor

Sunt disponibile diferite culori:


$199.5
Folosește wireless
Senzorii nu reacționează la animale și la copacii care se mișcă
Senzorii notifică despre tentativele de a-i dezactiva sau deteriora.
Controlează o zonă de până la 30 metri lungime

MotionCam Outdoor

Sunt disponibile diferite culori:


$262.5
Un senzor bidirecțional de mișcare cu un unghi de vizualizare îngust
Fotografie în caz de alarmă.
Hood inclus în kit
Protecție împotriva prafului și stropilor
Senzor de mișcare
Controlează o suprafață de până la 175 m²

MotionProtect Outdoor

Sunt disponibile diferite culori:


$196
Protecție împotriva prafului și stropilor
Senzor de mișcare
Controlează o suprafață de până la 175 m²

Hood pentru MotionProtect Outdoor

Sunt disponibile diferite culori:
$12.50
Protejează senzorii de mascare împotriva ploii și zăpezii.
Protecție împotriva prafului și stropilor
Ce reprezintă un detector de mișcare exterior?
Un detector de mișcare exterior este un dispozitiv care detectează prezența unei persoane sau a unui obiect în raza sa de acțiune, folosind tehnologii precum infraroșu, ultrasunete, microunde sau radar. Un detector de mișcare exterior are următoarele avantaje:
 • 1
  Previne intrarea neautorizată
  Securitatea este menținută printr-un detector de mișcare exterior poate fi conectat la o alarmă sonoră sau luminoasă, care se declanșează atunci când se detectează o mișcare, alertând proprietarul și descurajând potențialii intruși.
 • 2
  Economisește energie
  Un detector de mișcare exterior poate fi conectat la un sistem de iluminat, care se aprinde doar atunci când se detectează o mișcare, reducând consumul de energie electrică și costurile facturii.
 • 3
  Un nivel de confort avansat
  Un detector de mișcare exterior poate fi conectat la un sistem de automatizare a casei, care permite activarea sau dezactivarea altor dispozitive în funcție de prezența sau absența unei persoane, cum ar fi termostatul, aerul condiționat sau sistemul audio.
Ce oferă o cameră de supraveghere exterior?

O cameră de supraveghere exterior este un dispozitiv care înregistrează și transmite imagini video în timp real pe un monitor, un telefon sau o tabletă, permițându-ți să vezi ce se întâmplă în jurul locuinței tale. O cameră de supraveghere exterior are următoarele avantaje.
 • Monitorizează activitatea
  O cameră de supraveghere exterior îți permite să vezi cine intră sau iese din casa ta, ce fac animalele tale de companie sau copiii tăi în curte, sau dacă există vreo situație suspectă sau periculoasă.
 • Înregistrează dovezi
  O cameră de supraveghere exterior îți permite să stochezi imaginile video pe un card de memorie, pe un hard disk extern sau în cloud, astfel încât să le poți viziona ulterior sau să le folosești ca dovezi în caz de nevoie.

  Descurajează infracțiunile: o cameră de supraveghere exterior poate avea un efect preventiv asupra potențialilor infractori, care se vor gândi de două ori înainte să încerce să pătrundă în casa ta sau să îți fure bunurile.
Cum să alegi cel mai bun detector de mișcare exterior și cameră de supraveghere exterior pentru casa ta?
Pentru a alege cel mai bun detector de mișcare exterior și cameră de supraveghere exterior pentru casa ta, trebuie să ții cont de câțiva factori, cum ar fi:
 • 1
  Locația
  În funcție de locul unde vrei să instalezi detectorul de mișcare exterior și camera de supraveghere exterior, poți alege modele potrivite pentru curte, garaj, intrare, balcon sau terasă. Detectorul de mișcare exterior și camera de supraveghere exterior trebuie să fie rezistente la intemperii, praf și umiditate, și să aibă o rază de acțiune suficient de mare pentru a acoperi zona dorită.
 • 2
  Rezoluția
  În funcție de nivelul de detaliu pe care vrei să îl obții din imaginile video, poți alege camere de supraveghere exterior cu rezoluții diferite, de la HD la 4K. Cu cât rezoluția este mai mare, cu atât imaginea este mai clară și mai realistă, dar și mai consumatoare de spațiu de stocare și bandă de internet.
 • 3
  Conectivitatea
  În funcție de modul în care vrei să transmiți și să accesezi imaginile video, poți alege camere de supraveghere exterior cu conectivitate wireless sau cablată. Camerele de supraveghere exterior wireless se conectează la internet prin Wi-Fi sau 4G, oferindu-ți flexibilitate și mobilitate, în timp ce camerele de supraveghere exterior cablate se conectează la un DVR sau un NVR, oferindu-ți stabilitate și securitate.
 • 4
  Funcțiile sistemelor
  În funcție de nevoile și preferințele tale, poți alege detectori de mișcare exterior și camere de supraveghere exterior cu funcții diferite, cum ar fi detectarea mișcării, recunoașterea facială, alarme sonore sau luminoase, comunicare bidirecțională sau integrare cu alte dispozitive inteligente.
Detector de mișcare exterior și cameră de supraveghere exterior preț Moldova

Dacă te întrebi cât costă un detector de mișcare exterior și o cameră de supraveghere exterior în Moldova, răspunsul este simplu: depinde de tipul și caracteristicile dispozitivelor pe care le alegi. La imou.md găsești detectori de mișcare exterior și camere de supraveghere exterior la prețuri accesibile și competitive, care se potrivesc oricărui buget.

Pentru a-ți face o idee despre detectorul de mișcare exterior și camera de supraveghere exterior preț Moldova, iată câteva exemple:

 • Detector de mișcare exterior MotionProtect Outdoor: are o rază de acțiune de până la 15 m, folosește tehnologia LISA pentru a elimina alarmele false, are baterie cu durată lungă și grad ridicat de protecție IP54. Preț: 196 USD.
 • Detector de mișcare exterior MotionProtect Outdoor: are o rază de acțiune de până la 175 m2, folosește tehnologia LISA pentru a elimina alarmele false, are baterie cu durată lungă și grad ridicat de protecție IP54. Preț: 262.5 USD.
Nu știți cu ce să începeți?
Întreabă-ne...
+373 22 911-111
+373 68 866 399

info@exterior.md
MD-2012, Chișinău, str. Mitropolitul Varlaam 65
Sună
Lasă o solicitare
Click to order