AJAX Wall Switch
Asamblați-vă setul de întrerupătoare Ajax. Încadrați-le în ramă, alegeți o culoare și trimiteți setul personalizat direct instalatorului sau descărcați-l în format PDF.

Comutatoare inteligente

Întrerupătoare inteligente sunt concepute pentru a vă face viața mai confortabilă și mai ușoară. Panourile lor tactile reacționează la atingere și chiar la apropierea mâinii, oferind un control plăcut și ușor al iluminatului. Puteți gestiona de la o aplicație sau de la un hub. Aprindeți sau stingeți instant luminile și controlați consumul de energie electrică.
$56,00
Culori disponibile:
LightSwitch (1-gang)
Comutator inteligent wireless cu o singură tastă pentru controlul luminei
$64,00
Culori disponibile:
LightSwitch (2-gang)
Comutator inteligent wireless cu două taste pentru controlul lumininei
$60,00
Culori disponibile:
LightSwitch (2-gang)
Comutator inteligent wireless de trecere pentru controlul luminilor

Panouri Tactile

LightSwitch Jeweler este un comutator inteligent sensibil la atingere. Instalat în interior. LightSwitch poate înlocui orice comutator mecanic sau tactil: linia include comutatoare cu o singură cheie, cu două chei și comutatoare de trecere. Dispozitivele pot fi combinate și mai multe întrerupătoare pot fi instalate într-un cadru.
$9,00
Culori disponibile:
SoloButton (1-gang, 2 way)
Panou tactil cu o singură tastă sau de trecere pentru controlul luminei
$10,00
Culori disponibile:
CenterButton (1-gang, 2 way)
Panou tactil central cu o singură tastă sau de trecere centrală pentru controlul luminei
$10,00
Culori disponibile:
SideButton (1-gang, 2 way)
Panou tactil cu o singură tastă sau de trecere - lateral pentru controlul luminei
$11,00
Culori disponibile:
CenterButton (2-gang)
Panou tactil central cu două taste pentru controlul luminei

Rame

Cadre pentru două, trei, patru și cinci dispozitive Ajax - prize și comutatoare încorporate în orice combinație.
$6,00
Culori disponibile:
Frame (2 seats)
Ramă pentru două comutatoare
$7,00
Culori disponibile:
Frame (3 seats)
Ramă pentru trei comutatoare
$8,00
Culori disponibile:
Frame (4 seats)
Ramă pentru patru comutatoare
$9,00
Culori disponibile:
Frame (5 seats)
Ramă pentru cinci comutatoare

Priza smart

Priza smart și releul deschid noi posibilități pentru casă. Prin intermediul unei aplicații, acestea vă permit să controlați diverse aparate, de la încuietori și porți electrice până la boilere. Cu ajutorul scenariilor, puteți automatiza funcționarea sistemului, setându-l pe un anumit program și stabilind un răspuns la activarea senzorilor sau să modificați regimul securității.
$65,00
Culori disponibile:
Outlet [type F] Jeweller
Priză inteligentă cu funcția de monitorizare a consumului de energie electrică

Întrerupătoare automate de la Ajax Systems: controlați lumina cu ajutorul smartphone-ului

Doriți să faceți un spațiu mai confortabil, mai plăcut și mai sigur? Doriți să economisiți energie electrică și bani? Doriți să aveți control total asupra iluminatului în casa dvs.? Atunci un intrerupator smart de la Ajax Systems este exact ceea ce aveți nevoie!

Ce reprezintă comutatoarele inteligente și cum funcționează?

Comutatoarele inteligente sunt dispozitive speciale care vă permit să porniți și să opriți lumina în casa dvs. cu ajutorul smartphone-ului sau al unui hub. Aceste intrerupatoare Wi-Fi se conectează la rețeaua dvs. și se sincronizează cu aplicația mobilă Ajax, care este centrul de control al tuturor dispozitivelor Ajax Systems.

Comutatoarele inteligente Ajax Systems au un ecran tactil care reacționează la atingerea degetului. Puteți aprinde și stinge lumina, precum și regla luminozitatea și temperatura de culoare. Sunt echipate și cu un senzor de lumină încorporat, care adaptează automat lumina la condițiile ambientale. În plus, comutatoarele inteligente Ajax Systems au un senzor de mișcare încorporat, care aprinde lumina când cineva intră în cameră și o stinge când camera este goală.

Panoul este complet tactil și reacționează chiar și la o atingere la 15 mm de comutator. LightSwitch are o iluminare LED plăcută, astfel încât să fie ușor de utilizat în întuneric. Acest comutator automat cu două butoane poate aprinde și stinge lumina, simulând prezența proprietarilor, și poate controla draperiile sau jaluzelele cu ajutorul scenariilor de automatizare.

Comutatoarele inteligente Ajax Systems funcționează după următorul principiu: când doriți să aprindeți sau să stingeți lumina, trimiteți o comandă de pe smartphone prin aplicația Ajax. Aplicația Ajax transmite comanda prin centrul de control către comutatorul inteligent prin Wi-Fi. Astfel, puteți controla lumina din casa dvs. de la orice loc din lume unde aveți acces la internet.

Doriți să faceți un spațiu mai confortabil, mai plăcut și mai sigur? Doriți să economisiți energie electrică și bani? Doriți să aveți control total asupra iluminatului în casa dvs.? Atunci un intrerupator smart de la Ajax Systems este exact ceea ce aveți nevoie!

Conectivitatea WiFi a comutatoarelor inteligente

Comutatoarele inteligente de la Ajax Systems atrag nu numai prin design-ul său laconic și minimalist, dar și prin sistemul wireles integrat. Aceste întrerupătoare wifi au fost proiectate pentru a fi gestionate de la distanță, prin intermediul unui software Ajax.

Adesea, aceste întrerupătoare wifi nu funcționează pe baza tehnologiilor populare ca Bluetooth. În schimb, pentru ca să vă puteți bucura de funcționalitatea deplină a unui întrerupător smart wifi, trebuie să vă asigurați că acesta comunică cu un hub Ajax.

Un întrerupător smart wifi poate fi conectat la un hub printr-un simplu click în aplicația mobilă. Hub-ul operează pe un sistem de operare live, dezvoltat de Ajax, numit OS Malevich. Acesta este extrem de stabil, ceea ce face ca software-ul pe care operează aceste întrerupătoare wifi să fie protejat de potențiali viruși sau atacuri cibernetice.

Hub-ul dat, utilizează o metodă de comunicare radio propriu dezvoltată de Ajax Systems, Jeweller, pentru a face legătura cu un comutator wireless. Jeweller este eficient din punct de vedere energetic și asigură un nivel de securitate și rază de acțiune mai largi decât tehnologiile similare pentru intrerupatoare wifi.

Funcționalitatea Jeweller nu este afectată de întreruperi de energie electrică. Un întrerupător smart wifi bazat pe Jeweller este mai puțin susceptibil unor defecțiuni bruște sau încetări de operaționare.

Un alt plus al utilizării unui comutator inteligent wifi de la Ajax, este raza de comunicare radio, care depășește undă soluțiilor pe care le oferă producătorii concurenți. Un comutator wireless Ajax Systems poate fi gestionat pe o rază de până la 1.100 metri într-un spațiu deschis.

În mod regulat, un comutator wireless Ajax, nu utilizează emițătoarele radio din dispozitivele sistemului la putere maximă. Aceste întrerupatoare wifi pot avea ajustată automat puterea de emitere. Acest lucru, face ca un comutator inteligent wifi Ajax Systems să consume un nivel relativ mai mic de energie electrică față de un întrerupător smart wifi obișnuit.

De asemenea, un comutator wireless Ajax este considerat mai stabil, deoarece utilizează frecvențe radio ce emit mai puține zgomote față de un comutator inteligent wifi similar.

De ce să alegeți întrerupătoare Smart de la Ajax Systems?

Comutatoarele inteligente Ajax Systems nu sunt doar dispozitive pentru aprinderea și stingerea luminii. Sunt asistenți inteligenți care fac viața dvs. mai comodă, mai plăcută și mai sigură.

Puteți controla lumina din casa dvs. cu ajutorul smartphone-ului, tabletei sau computerului. Puteți aprinde și stinge lumina, precum și seta un program de aprindere și stingere a luminii, de exemplu, să se aprindă dimineața când vă treziți și să se stingă noaptea când adormiți. Puteți controla lumina din casa dvs. de la distanță, de exemplu, pentru a verifica dacă nu ați uitat să stingeți lumina când ați plecat de acasă, sau pentru a crea o aparență de prezență când sunteți plecat.

Comutator inteligent cu senzor

Cele mai stilate întrerupătoare cu senzori de la Ajax, combină un sistem de gestionare a luminii inteligent cu o experiență de utilizare unică. Aceste întrerupătoare cu touch sunt dotate cu hardware de înaltă calitate și bazate pe un sistem de securitate fiabil.

Pe lângă design-ul unic al noilor întrerupătoare cu senzori Ajax Systems, acestea dispun de un sistem inteligent de control al iluminatului ce poate fi instalat ușor și gestionat wireless. Comutatoarele sunt gestionate prin software-ul special dezvoltat al Ajax și sunt protejate împotriva unor eventuale sabotaje de un dispozitiv dedicat.

Ajax Systems a creat noile întrerupătoare cu touch, combinând minimalismul cu tehnologiile de ultimă generație. Toată gama de întrerupătoare cu senzori sunt sensibile la atingere și pot detecta apropierea mâinii de la o distanță de 15 mm. Panoul senzorial, pe toată suprafața pentru întrerupătoare cu touch, asigură un control fără efort și o experiență de utilizare plăcută.

Mai mult, aceste întrerupătoare cu touch au integrate scenarii de automatizare, care permit setarea în prealabil a orelor în care să se stingă sau aprindă lumina în încăpere. Funcționalitatea dată permite pentru întrerupătoare cu senzori Ajax să simuleze prezența persoanelor în încăpere în cazul în care sunteți plecat, sporind astfel gradul de securitate al locuinței dvs.

Cum să cumpărați și să instalați intrerupatoare inteligente de la Ajax Systems în Moldova?

Dacă doriți să cumpărați și să instalați comutatoarele inteligente Ajax Systems în Moldova, vă invităm la noi. Suntem reprezentanții oficiali și dealerii Ajax Systems în Moldova. Experții noștri cunosc totul despre sistemele de securitate Ajax Systems și sunt pregătiți să vă ofere cele mai bune soluții pentru casa sau afacerea dvs. Vă vom ajuta să alegeți modelul potrivit de LightSwitch și să îl instalați, explicând principiile de funcționare și de exploatare.
Nu știți cu ce să începeți?
Întreabă-ne...
+373 22 911-111
+373 68 866 399

info@exterior.md
MD-2012, Chișinău, str. Mitropolitul Varlaam 65
Sună
Lasă o solicitare