Sistem antiincendiu

Un sistem antiincendiu wireless pentru prevenirea incendiilor. Vă ține atât pe dumneavoastră, cât și proprietatea în siguranță cu detectoare de: fum, temperatură înaltă și senzori de monoxid de carbon. Poate fi asociat cu un sistem antiincendiu centralizat sau autonom.

FireProtect

Sunt disponibile în diferite culori:
Detector de fum
Senzor de temperatura
$67.5

FireProtect Plus

Sunt disponibile în diferite culori:
Detector de fum
Senzor de temperatura
$100
Senzor de monoxid de carbon
Utilizează comunicații fără fir
Sunt echipate cu sirene

FireProtect 2

Sunt disponibile în diferite culori:
Senzor de temperatura
$67.5

FireProtect 2 RB/SB

Sunt disponibile în diferite culori:
Detector de fum
Senzor de temperatura
Senzor de monoxid de carbon
Senzor de monoxid de carbon
RB - Versiune cu baterii înlocuibile: asigură până la 7 ani de funcționare
$113
$126
SB - Versiune cu baterii înlocuibile: asigură până la 10 ani de funcționare

Senzor de calitate a aerului

$251
Monitorizează umiditatea, temperatura și nivelul de CO2, alertând cu privire la orice modificări prin intermediul aplicației. Asigură un mediu sănătos și productiv, evitând problemele legate de calitatea proastă a aerului. Cu ajutorul scenariilor de automatizare, puteți porni umidificatoare sau sisteme de ventilație atunci când calitatea aerului devine inconfortabilă


Sistemul antiincendiu Ajax Systems: Protecție împotriva focului și fumului
Incendiile reprezintă una dintre cele mai periculoase și imprevizibile amenințări pentru viață și proprietate. În fiecare an, în Moldova au loc mii de incendii, soldate cu sute de victime și daune materiale de milioane de lei. Prin urmare, siguranța antiincendiu nu este doar o cerință legală, ci și o măsură de bun-simț. Dacă doriți să vă protejați pe dumneavoastră, familia și casa de foc și fum, aveți nevoie de un sistem antiincendiu fiabil și modern.
Ce este alarma antiincendiu și cum funcționează?
Alarma antiincendiu este un complex de echipamente care detectează apariția focului și fumului, alertând cu ajutorul sirenelor încorporate. Componenta principală al acestui sistem antiincendiu este reprezentată de senzorii de foc, fum și gaze toxice. Niște dispozitive antiincendiu care reacționează la diferite semne ale pericolului, cum ar fi fumul sau flacările. În gama Ajax Systems veți găsi senzor antiincendiu de fum și foc Fire Protect și un senzor de calitate a aerului LifeQuality.

Sistemul antiincendiu funcționează după următorul principiu: atunci când senzorii detectează semne de incendiu sau creșterea nivelului de gaze toxice, transmit un semnal către centrala care controlează și coordonează toate componentele sistemului antiincendiu. Comunică prin Wi-Fi sau GSM cu senzorii, sirenele și alte dispozitive, trimițându-vă notificări pe telefon sau tabletă în caz de alarmă.

Un sistem antiincendiu este un sistem special conceput pentru a detecta și a alerta în caz de flăcări, fum, monoxid de carbon sau alte situații de urgență legate de izbucnirea unei surse de pericol. În cazul în care un echipament antiincendiu este proiectat, instalat și întreținut corespunzător, precum cele oferite de către Ajax Systems, acesta poate reduce, sau chiar preveni pierderile legate de un incendiu nedorit.

Cele mai des întâlnite instalații antiincendiu utilizează semnale audio pentru a semnala o avertizare în caz de pericol. Pe lângă acest echipament antiincendiu, un sistem antiincendiu, se folosește de senzori care analizează nivelul gazelor toxice din încăpere și transmit aceste date către centrale antiincendiu. Aceste centrale antiincendiu au rolul de a monitoriza și sincroniza întregul set de instalații antiincendiu.

Sistemele de la Ajax Systems, dispun de funcționalități avansate și se pot conecta la Wifi și GSM pentru a vă alerta prin notificări SMS în cazul izbucnirii flăcărilor. Principalele piese care formează acel echipament antiincendiu ale unei instalații antiincendiu, sunt: senzorii detectori de fum, flăcări sau gaz toxic; panoul de control și existența unei centrale antiincendiu.

Senzorii reprezintă niște instalații antiincendiu care au rolul de detectare a fumului, gazelor toxice sau flăcărilor. Acest tip de echipament antiincendiu semnalează apoi, despre declanșarea incendiului, unei centrale antiincendiu.

Ajax Systems vă pune la dispozițile un sistem antiincendiu performant, modern și eficient care încă nu și-a găsit alternative pe piața din Republica Moldova.

De ce să alegeți soluțiile Ajax Systems pentru un sistem antiincendiu în Chișinău?
Ajax Systems este o companie ucraineană care dezvoltă și produce sisteme inovatoare de securitate pentru locuințe și afaceri, inclusiv sisteme antiincendiu. Suntem dealerul oficial Ajax Systems în Moldova. Iată principalele avantaje ale soluțiilor acestor sisteme antiincendiu Ajax:

  • Sisteme antiincendiu fără fir. Sistemele antiincendiu Ajax Systems nu necesită cabluri sau instalare complexă. Toate elementele sistemului funcționează prin canale radio și sunt alimentate de baterii. Astfel că simplifică instalarea și utilizarea sistemului, făcându-l mai fiabil și estetic.
  • Soluții inteligente. Un sistem antiincendiu Ajax Systems are un microprocesor încorporat care asigură o precizie și viteză înaltă a sistemului.
  • Calitate. Sistemul antiincendiu Ajax Systems este fabricat din materiale și componente de înaltă calitate, garantând durabilitatea și stabilitatea funcționării sistemului. Toate produsele Ajax Systems trec printr-un control strict al calității și sunt certificate conform standardelor internaționale.
Conectivitatea WiFi a senzorilor de inundație
Conectivitatea WiFi este vitală în funcționarea unui senzor inundație WiFi. Acest senzor inundație WiFi este esențial pentru detectarea și prevenirea daunelor cauzate de apă în case sau în alte încăperi. Datorită conexiunii wireless, senzor inundație WiFi poate transmite alerte imediate către proprietari prin intermediul aplicațiilor mobile sau a sistemelor de monitorizare online.

De asemenea, senzor inundație WiFi poate fi integrat în sistemele de securitate și de automatizare a locuinței, oferind proprietarilor o monitorizare și un control complet asupra situației în timp real. Astfel, senzor inundație WiFi joacă un rol crucial în protejarea împotriva daunelor cauzate de apă.
Cum să achiziționați și să instalați un sistem antiincendiu Ajax Systems în Moldova?
Dacă doriți să achiziționați și să instalați un sistem antiincendiu Ajax Systems în Moldova atunci ați ajuns la locul potrivit. Ajax Moldova este o echipă de profesioniști care cunosc totul despre sistemele de securitate Ajax Systems și sunt pregătiți să vă ofere cele mai bune soluții pentru casa sau afacerea dvs. Ajax Moldova vă oferă următoarele servicii:

  • Consultanță. Puteți obține o consultație gratuită prin telefon, prin e-mail sau în persoană. Specialiștii noștri vă vor răspunde la toate întrebările, vă vor ajuta să alegeți kit-ul optim de alarmă antiincendiu Ajax Systems și vă vor informa despre toate avantajele și caracteristicile acestuia.
  • Vânzare și livrare. Puteți cumpăra sistemul de alarmă antiincendiu Ajax Systems în magazinele noastre din Chișinău și Bălți. Ajax Moldova vă garantează calitatea și autenticitatea produselor Ajax Systems.
  • Instalare și configurare. Puteți beneficia de serviciul de instalare și configurare profesională de la Ajax Moldova. Tehnicienii noștri vor veni la dvs., vor efectua toate lucrările necesare și vor verifica corectitudinea funcționării sistemului.
  • Serviciu și suport. Puteți apela la Ajax Moldova pentru orice ajutor sau consultație privind sistemul de alarmă antiincendiu Ajax Systems. Oferim servicii de întreținere atât în perioada de garanție, cât și post-garanție.
Acest sistem antiincendiu Ajax Systems este partenerul dvs. de încredere și inteligent în lupta împotriva focului și fumului. Vă va proteja, pe dumneavoastră, familia și proprietatea dvs. de incendii și va crește nivelul dvs. de confort și liniște. Nu amânați siguranța dumneavoastră, contactați Ajax Moldova și comandați un sistem antiincendiu online chiar astăzi!
Sistem antiincendiu preț
În lupta împotriva eventualelor izbucniri de incendii, compania Ajax Systems se poziționează drept lider al prețurilor în raport cu eficiența și durabilitatea. Pe site-ul nostru puteți găsi o gamă variată de produse. Începând cu cu cel mai simplu după funcționalități sistem antiincendiu preț al căruia începe de începe de la $67.5, numit FireProtect. FireProtect Plus, este un alt sistem antiincendiu preț al căruia începe de la $113, care are un senzor de temperatură încorporat.

Pentru cei care sunt în căutare de instalații ultraperformante, all-in-one, Ajax Systems dispune de un sistem antiincendiu preț al căruia startează de la $251, LifeQuality, care funcționează și ca un senzor de calitate al aerului și poate fi gestionat de pe o aplicație mobilă.

Nu sunteți sigur care sistem antiincendiu vi se potrivește? Solicitați ajutorul consultanților noștri pentru a vă ghida în alegerea unui sistem antiincendiu potrivit necesităților dumneavoastră!
Nu știți cu ce să începeți?
Întreabă-ne...
+373 22 911-111
+373 68 866 399

info@exterior.md
MD-2012, Chișinău, str. Mitropolitul Varlaam 65
Sună
Lasă o solicitare