Sistem antiincendiu

Un sistem antiincendiu wireless pentru prevenirea incendiilor. Vă ține atât pe dumneavoastră, cât și proprietatea în siguranță cu detectoare de: fum, temperatură înaltă și senzori de monoxid de carbon. Poate fi asociat cu un sistem antiincendiu centralizat sau autonom.

FireProtect

Sunt disponibile în diferite culori:
Detector de fum
Senzor de temperatura
$67.5

FireProtect Plus

Sunt disponibile în diferite culori:
Detector de fum
Senzor de temperatura
$100
Senzor de monoxid de carbon
Utilizează comunicații fără fir
Sunt echipate cu sirene
Ce reprezintă sistemele antiincendiu de la Ajax Moldova?

Sistemele antiincendiu de la Ajax Moldova sunt dispozitive inteligente, care detectează și semnalizează orice pericol de incendiu în locuința sau afacerea ta. Cel mai des merge vorba despre echipamentele, descrise în cele ce urmează.
 • 1
  Centrale antiincendiu
  Unități organizate sub formă de centrale, care controlează și coordonează toate componentele sistemului antiincendiu. Ele comunică prin Wi-Fi sau GSM cu senzorii, sirenele și alte dispozitive, și îți trimit notificări pe telefon sau tabletă în caz de alarmă.
 • 2
  Senzori antiincendiu
  Dispozitive care detectează fumul, flăcările sau temperatura ridicată, și transmit semnalul către centrala antiincendiu. Ei au o autonomie de până la 4 ani și o rază de acțiune de până la 2 km.
 • 3
  Sirene antiincendiu
  Dispozitive care emit sunete puternice și lumini intermitente, pentru a avertiza pe toți cei prezenți în clădire despre pericolul de incendiu. Ele au o autonomie de până la 5 ani și o rază de acțiune de până la 2 km.

  Toate aceste dispozitive antiincendiu sunt compatibile cu aplicația Ajax Security System, care îți permite să monitorizezi și să controlezi sistemul antiincendiu de oriunde te afli, prin intermediul smartphone-ului sau tabletei.

De ce să alegi sistemele antiincendiu de la Ajax Moldova?
 • Calitate superioară
  Sistemele antiincendiu de la Ajax Moldova sunt certificate conform standardelor europene EN 54 și EN 14604, care garantează fiabilitatea și performanța lor.
 • Tehnologie avansată
  Sistemele antiincendiu de la Ajax Moldova folosesc tehnologia wireless Jeweller, care asigură o comunicare rapidă și sigură între dispozitive, fără interferențe sau pierderi de semnal.
 • Design elegant
  Sistemele antiincendiu de la Ajax Moldova au un design modern și minimalist, care se potrivește cu orice stil arhitectural. Dispozitivele sunt disponibile în două culori: alb și negru.
 • Instalare simplă
  Sistemele antiincendiu de la Ajax Moldova se instalează ușor și rapid, fără a necesita cabluri sau găuri în pereți. Dispozitivele se configurează prin intermediul aplicației Ajax Security System, care te ghidează pas cu pas.
Sisteme antiincendiu pret Moldova

A headline's purpose is to quickly and briefly draw attention to the story. It is generally written by a copy editor, but may also be written by the writer, the page layout designer, or other editors.
Nu știți cu ce să începeți?
Întreabă-ne...
+373 22 911-111
+373 68 866 399

info@exterior.md
MD-2012, Chișinău, str. Mitropolitul Varlaam 65
Sună
Lasă o solicitare
Click to order