Сamerele de supraveghere Ajax:
Inteligență și confidențialitate în detaliu

Ajax Systems a venit cu o nouă lansare: camerele de supravghere TurretCam, BulletCam și DomeCam Mini ca parte componentă a liniei de produse Baseline. Datorită tehnologiei proprietare JetSparrow, acestea combină o rezoluție video ridicată cu confidențialitate fără precedent. Clasa de protecție IP65 le permite să fie utilizate atât în interior, cât și la exterior. Autentificarea fără parolă asigură o configurare fără probleme și sigură. Diverse tipuri de senzori și lentile vor satisface cele maivariate cerințe de supraveghere video.

DomeCam Mini

$158
Culori disponibile :
Camera de securitate cu fir IP cu o rezoluție de până la 2880 × 1620 de
pixeli și un unghi de vizualizare de 100°–110°
5Mp / 2.8mm

BulletCam

$211
Culori disponibile :
Camera de securitate cu fir IP cu o rezoluție de până la 3840 × 2160 de pixeli și un unghi de vizualizare de 100°–110
8Mp / 2.8mm

DomeCam Mini

BulletCam

Culori disponibile :
$158
$211
Camera de securitate cu fir IP cu o rezoluție de până la 2880 × 1620 de pixeli și un unghi de vizualizare de 100°–110
Culori disponibile :
5Mp / 2.8mm
Camera de securitate cu fir IP cu o rezoluție de până la 3840 × 2160 de pixeli și un unghi de vizualizare de 100°–110°
8Mp / 2.8mm

NVR (16-ch)

Culori disponibile :
$285
Înregistrator video în rețea
cu 16 canale

Camera de securitate cu fir IP cu o rezoluție de până la 3840 × 2160 de pixeli și un unghi de
vizualizare de 100°–110°
8Mp / 2.8mm

TurretCam

Culori disponibile :
$211

NVR (8-ch)

Culori disponibile :
$211
Înregistrator video în rețea
cu 8 canale

TurretCam

Culori disponibile :
$158
Camera de securitate cu fir IP cu o rezoluție de până la 2880 × 1620 de
pixeli și un unghi de vizualizare de 100°–110°
5Mp / 2.8mm

Camere de supraveghere video de la Ajax Systems - protecție avansată combinată cu un design modern

Ajax Systems a lansat, recent, o nouă linie de produse - camere de supraveghere din seria Baseline. Linia de produse conține camere de supraveghere video inteligente, care se conectează la internet și vă permit să urmăriți spațiul în timp real, de pe orice dispozitiv. Ergonomia acestor camere de supraveghere este asigurată printr-un design modern și elegant, care se potrivește oricărui interior.

De ce să alegeți camere de supraveghere Ajax Systems?

Camerele de supraveghere Ajax Systems sunt concepute pentru a vă oferi protecție combinată cu o experiență de utilizare simplă și eficientă. Iată care sunt doar câteva dintre avantajele lor:

 • Calitate superioară a imaginii: camerele de supraveghere de la Ajax Systems au o rezoluție Full HD, care vă asigură o claritate și o detalizare impresionantă. De asemenea, camerele au funcția de vedere nocturnă, care vă permite să urmăriți spațiul protejat chiar și pe timp de noapte.
 • Conectivitate wireless: fără cabluri și fără griji. Camerele de supraveghere Ajax Systems se conectează la internet prin Wi-Fi sau rețea celulară, fără a necesita cabluri sau fire. Astfel, le puteți instala oriunde doriți, fără a fi limitați de distanță sau acces la priză.
 • Control de la distanță: linia de produse Baseline cuprinde camere de supraveghere online cu conexiune Wi-Fi, care vă permit să accesați imaginile în timp real de pe smartphone, tabletă sau computer, prin intermediul aplicației Ajax Security System. De asemenea, puteți primi notificări și alerte în cazul unor mișcări suspecte sau evenimente neobișnuite.
 • Integrare cu sistemul de alarmă: camerele de supraveghere Ajax Systems se pot integra cu centrala Ajax Hub, care vă protejează casa sau afacerea de intruși, incendii sau inundații. Astfel, puteți crea scenarii personalizate, cum ar fi activarea alarmei dacă camera detectează o persoană necunoscută sau oprirea luminilor dacă nu este nimeni acasă.
 • Stocare în cloud: camerele de supraveghere Ajax Systems vă oferă posibilitatea de a stoca înregistrările în cloud, pe servere securizate și criptate. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji pentru spațiul de memorie sau pentru pierderea datelor în cazul unor defecte sau furturi.

Camere de supraveghere video preț - cum se formează costul?

Bugetul este unul dintre factorii de decizie importanți în alegerea soluțiilor de supraveghere video. Politica de preț al Ajax Systems în ceea ce privește produsele din linia Baseline se bazează pe oferirea unui raport preț-calitate excelent. Acest lucru înseamnă că investiția inițială se recuperează, deoarece camerele de supraveghere Ajax Systems au o durată de viață lungă, necesită lucrări minime de instalare și mentenanță.

De asemenea, camerele de supraveghere Ajax Systems beneficiază de o garanție de 24 de luni și de un suport tehnic profesionist. Toate aceste beneficii sunt deja incluse în preț, de aici și provine raport preț-calitate excelent.

Instalare și mentenanță camere de supraveghere Chișinău

Pe lângă vânzare, oferim servicii de instalare, setare, mentenanță și suport tehnic. Avem o experiență vastă în domeniul sistemelor de securitate și suntem mereu la curent cu ultimele noutăți și tehnologii. Ne ocupăm de toate detaliile, de la alegerea locației optime pentru camere, până la configurarea aplicației mobile care vă permite să urmăriți video în timp real.

Soluții de supraveghere video pentru companii

Afacerile sustenabile sunt afacerile care au grijă de siguranță. Echipa noastră deservește clienți corporativi, oferind soluții personalizate și adaptate la nevoile și bugetul fiecărui client. Fie că aveți nevoie de camere de supraveghere pentru un magazin, un birou, un depozit sau orice alt tip de spațiu comercial, noi vă ajutăm să alegeți cele mai potrivite soluții de la Ajax Systems. De asemenea, oferim instalare, setare, mentenanță și suport tehnic pe toată durata colaborării cu noi.

Suntem dealer oficial de camere de supraveghere video Moldova de la Ajax Systems

Camerele de supraveghere video Ajax Systems au cucerit nu doar piața locală din Ucraina, dar și cea internațională. Compania noastră este distribuitor oficial Ajax Systems în Moldova. Livrăm și instalăm camere de supraveghere Ajax pe teritoriul întregii țări, inclusiv prin intermediul partenerilor noștri. În cazul în care doriți să ne vizitați fizic, vă așteptăm în showroom-urile noastre:

 • Camere de supraveghere Chișinău: str. Mitropolit Varlaam 65
 • Camere de supraveghere Bălți: str.Kiev 107A.

Întrebări Frecvente

 • Întrebare:
  Ce reprezintă camerele de supraveghere video de la Ajax Systems?
  Răspuns:
  Camerele de supraveghere Ajax se pot conecta la sistemul de securitate Ajax și se pot controla de la distanță prin intermediul aplicației, oferind o imagine clară și o conectivitate sigură, fiind soluția ideală pentru protecția locuințelor și afacerilor.
 • Întrebare:
  Cum se conectează camerele de supraveghere Ajax la sistemul de alarmă Ajax?
  Răspuns:
  Pentru a conecta o cameră de supraveghere Ajax la sistemul de securitate Ajax, trebuie să urmați câțiva pași simpli: să configurați echipamentul de rețea (routerul sau dispozitivul de rutare), să configurați camera de supraveghere, să obțineți un link RTSP pentru fluxul video și să conectați camera în aplicația Ajax.
 • Întrebare:
  Merită să optez anume pentru camere de supraveghere video de la Ajax?
  Răspuns:
  Avantajele soluțiilor de supraveghere de la Ajax Systems vorbesc de la sine: calitate superioară a imaginii, conectivitate wireless, control la distanță, integrare cu sistemul de alarmă, stocare în cloud. Având în vedere și raportul preț-calitate excelent, în prezent soluțiile de supraveghere de la Ajax sunt cele mai competitive de pe piața de camere de supraveghere Moldova.
Nu știți cu ce să începeți?
Întreabă-ne...
+373 22 911-111
+373 68 866 399

info@exterior.md
MD-2012, Chișinău, str. Mitropolitul Varlaam 65
Sună
Lasă o solicitare