Buton de alarmă Chișinău

Dispozitive pentru controlul întregului sistem de securitate. Cu o singură apăsare activați alarmele, deschideți porțile sau stingeți luminile. În caz de amenințare, un buton de alarmă este un mod rapid pentru a chema o patrulă de securitate sau pentru a-i informa pe cei dragi despre pericol.

Tag

Sunt disponibile în diferite culori:

KeyPad

Sunt disponibile în diferite culori:
$97.50

DoubleButton

Sunt disponibile în diferite culori:
$30.50

Button

$30.50

Holder pentru Button/DoubleButton

$4.50

SpaceControl

Sunt disponibile în diferite culori:
$30.50
Indicarea modurilor de securitate
Cod de forțare
Lucrul simultan cu 13 hub-uri
Acces de tip oaspeți
Breloc de control fără contact pentru sistemul de securitate
Lucrul simultan cu 13 hub-uri
Acces de tip oaspeți
Tastatură senzorială de perete
Afișează modul de securitate
Activează alarma secretă la introducerea unui cod de forțare
Buton de urgență
Protecție împotriva prafului și stropilor
Protecție avansată împotriva clicurilor accidentale
Două moduri: alarmă și control
Protecție împotriva prafului și stropilor
Protecție avansată împotriva clicurilor accidentale
Pentru montarea butonului pe suprafață
Breloc de buzunar
Informează despre executarea comenzii prin indicație luminoasă
Echipat cu un buton de panică

KeyPad Plus

Tastatură fără fir cu senzori tactili
Suportă DESFire®
$114
Sunt disponibile în diferite culori:

Pass

$16.90
Carte de control fără contact pentru sistemul de securitate
$16.90
Sunt disponibile în diferite culori:
Sunt disponibile în diferite culori:
Sunt disponibile în diferite culori:
Un buton de alarmă este un dispozitiv care permite transmiterea rapidă și simplă a unui semnal de alertă în cazul unei situații de urgență, cum ar fi un incendiu, o agresiune sau o spargere. Butonul de alarmă poate fi folosit atât în locuințe, cât și în spații comerciale, industriale sau publice, pentru a asigura siguranța persoanelor și a bunurilor.
Butoane de alarmă de la Ajax Systems
Un buton de alarmă este format dintr-o carcasă rezistentă, care conține un mecanism de acționare și o baterie. Butonul poate fi montat pe perete, pe masă sau pe orice alt suport accesibil. Când se apasă butonul, acesta trimite un semnal wireless către o centrală de alarmă, care declanșează o sirena sau o lumină intermitentă, și notifică serviciile de intervenție sau persoanele desemnate.

Butoanele de alarmă pot fi clasificate în funcție de tipul de situație pe care îl semnalează:

 • 1
  Butoane de alarmă în caz de incendiu
  Acestea sunt butoane care se activează manual în cazul detectării unui foc sau a unei fumigene. Aceste butoane au culoarea roșie și sunt amplasate în locuri vizibile și ușor accesibile. Scopul lor este să alerteze personalul și să înceapă evacuarea.
 • 2
  Butoane de alarmă anti-panică
  Sunt butoane care se activează discret în cazul unei amenințări la adresa securității personale sau a proprietății. Aceste butoane au culoarea albă sau neagră și sunt amplasate în locuri ascunse sau sub masă. Scopul lor este să alerteze forțele de ordine sau persoanele de contact fără a atrage atenția agresorului.
 • 3
  Butoane de alarmă medicale
  Acestea sunt butoane care se activează în cazul unei urgențe medicale, cum ar fi un atac de cord, un accident vascular cerebral sau o cădere. Aceste butoane au culoarea verde sau albastră și sunt amplasate în locuri ușor accesibile pentru persoanele cu probleme de sănătate. Scopul lor este să alerteze serviciile medicale sau persoanele apropiate.
Beneficiile Butoanelor de alarmă
Butoanele de alarmă au mai multe avantaje pentru tine și pentru spațiul tău:
  • Te protejează pe tine și pe cei dragi în cazul unei situații de urgență, reducând timpul de reacție și solicitând ajutorul necesar.
  • Te scutește de stresul și frica cauzate de o situație periculoasă, oferindu-ți un mijloc simplu și eficient de comunicare.
  • Îți oferă pacea minții și siguranța că spațiul tău este monitorizat și protejat în orice moment, indiferent dacă ești acasă sau plecat.
  Cum alegi un buton de alarmă?

  Pentru a alege un buton de alarmă potrivit pentru nevoile tale, trebuie să ții cont de următoarele aspecte:

  • Tipul de alertă: trebuie să alegi un buton care corespunde tipului de situație pe care vrei să o semnalezi: incendiu, panică sau medical. De asemenea, trebuie să alegi un buton care are o culoare distinctivă, pentru a nu crea confuzie.
  • Tipul de alimentare: trebuie să alegi un buton care are o baterie durabilă și care îți indică nivelul de încărcare. De asemenea, trebuie să alegi un buton care are o protecție împotriva falselor alarme, pentru a nu consuma bateria inutil.
  • Tipul de tehnologie: trebuie să alegi un buton care folosește o tehnologie wireless sigură și stabilă, care nu este afectată de interferențe sau obstacole. De asemenea, trebuie să alegi un buton care se integrează într-un sistem de securitate inteligent, care îți oferă mai multe funcții și posibilități de personalizare.
  • Locul de amplasare: trebuie să alegi un buton care este rezistent la praf și la umezeală, și care are o rază de acoperire suficientă pentru a comunica cu centrala de alarmă sau cu hub-ul inteligent. De asemenea, trebuie să alegi un loc unde butonul este ușor accesibil și vizibil, în funcție de tipul de alertă pe care vrei să îl transmiți.
  Nu știți cu ce să începeți?
  Întreabă-ne...
  +373 22 911-111
  +373 68 866 399

  info@exterior.md
  MD-2012, Chișinău, str. Mitropolitul Varlaam 65
  Sună
  Lasă o solicitare
  Click to order