Automatizare

Ajax vă oferă dispozitive moderne automatizate și adaptate erei internetului și soluțiilor wireless. Ele vă permit să controlați și monitorizați casa dumneavoastră de la distanță. Prin aplicația mobilă Ajax, puteți porni și opri aparatele electrice, verifica consumul de energie, primi notificări în caz de probleme și multe altele.
Controlează aparatele electrice

Socket

Sunt disponibile în diferite culori:
$68
Folosește wireless
Protejează aparatele împotriva arderii
Calculează consumul de energie

WallSwitch

Calculează consumul de energie
Execută scenarii
Releu de comandă la distanță pentru alimentare electrică

Relay

$42.50
Releu de comandă la distanță cu contacte uscate pentru semnale de joasă tensiune
Execută scenarii
Funcționează în moduri impulsiv și bistabil
$42.50
Execută scenarii

Ce este o priză smart?

Ajax Socket este o priză smart cu control la distanță, echipată cu un indicator de consum energetic. Este utilizată pentru controlul aparatelor casnice , funcționând printr-un click din aplicația mobilă ce va opri sau porni alimentarea aparatelor electrice. Pe lângă asta este dotată cu protecție încorporată împotriva suprasolicitării, având un cadru LED care indică nivelul de încărcare al bateriei dispozitivului conectat la priza smart.

Cum funcționează o priză smart în comparație cu una simplă?

Priza smart poate fi conectată la sistemul de securitate Ajax, având o rază de acoperire de până la 1000 de metri, în absența obstacolelor. Funcționarea dispozitivului nu depinde de semnalul Wi-Fi în interior, astfel încât smart priza continuă să funcționeze chiar și în cazul lipsei de conexiune la internet.

De ce aveți nevoie de o priză smart Ajax?

Priza smart wifi protejează echipamentele împotriva avariilor cauzate de problemele din rețeaua electrică. Socket-ul oprește automat alimentarea cu energie în cazul în care tensiunea crește sau scade la un nivel critic, dacă parametrii de curent sunt depășiți sau dacă dispozitivul se supraîncălzește.

Notificările cu privire la toate aceste evenimente sunt trimise sub formă de mesaje SMS sau notificări pe smartphone-ul proprietarului. Siguranța tuturor este luată în calcul, cum ar fi "protecția copiilor" unde obturatoarele speciale acoperă prizele cu contacte, împiedicând copilul să introducă un obiect străin în priză și la fel protejează dispozitivul împotriva prafului și stropilor.

Ce este un releu inteligent?

Releul inteligent fără fir cu contact Ajax Relay este utilizat pentru controlul la distanță al dispozitivelor casnice. Dispozitivul permite pornirea și oprirea la distanță a aparatelor alimentate de la o sursă de alimentare cu tensiune continuă de 7-24V, cu o putere totală de până la 3 kW. Poate funcționa atât ca un buton, cât și ca un comutator.

Care e diferența dintre un releu standart și unul inteligent?

Un releu simplu are un control manual și simplu cu o singură funcție de oprire sau pornire a aparatelor casnice, fără a fi conectat la internet. În același timp, un releu inteligent permite controlul la distanță până la 1000 de metri a dispozitivelor conectate prin aplicație.

De ce aveți nevoie de un releu inteligent?

Funcțiile avansate ale unui releu inteligent vă vor scăpa de griji în plus și ușura modul de folosire datorită internetului. Releul inteligent să pornească sau să oprească dispozitivele la anumite ore sau zile pe o suprafață de conexiune întinsă, având o antenă externă pentru îmbunătățirea receptării semnalului. De asemenea păstrează setările chiar și după întreruperile de alimentare.

Ce este un controler Ajax WallSwitch?

Controlerul Ajax WallSwitch permite pornirea și oprirea la distanță a aparatelor cu o putere de până la 3 kW. Utilizarea acestuia oferă posibilitatea de a monitoriza consumul total de energie electrică al tuturor dispozitivelor conectate folosind aplicația mobilă sau browserul web.

Ce funcții are un Ajax WallSwitch?

Monitorizează statisticile de consum de energie ale dispozitivelor conectate. Afișează informațiile despre puterea consumată curent și tensiunea în rețea. Protecție împotriva depășirii curentului admis. Afișează informații despre temperatura dispozitivului. La fel ca releul inteligent, are posibilitatea pornirii automate dacă caracteristicile care au declanșat protecția revin la normal.

Soluțiile de automatizare de la Ajax vă permit să vă creați un mediu confortabil, cu minim efort necesar pentru a asigura buna funcționare a tuturor dispozitivelor. Sunteți în locul potrivit - echipa noastră este distribuitor oficial al produselor Ajax în Republica Moldova. Vă oferim servicii full pachet - de la instalarea sistemelor de securitatea, până la mentenanța acestora.

Nu știți cu ce să începeți?
Întreabă-ne...
+373 22 911-111
+373 68 866 399

info@exterior.md
MD-2012, Chișinău, str. Mitropolitul Varlaam 65
Sună
Lasă o solicitare